1. חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומניחים בקערה גדולה.
2. קוצצים את הפלפל החריף דק ומוסיפים לקערה. אם אתם אוהבים חריף במיוחד, אפשר להשאיר את הגרעינים.
3. חותכים את הבצל הסגול לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה.
4. חותכים את העגבנייה לקוביות ומוסיפים לקערה.
5. מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית לקערה ומערבבים בעדינות כדי לא למעוך את האבוקדו.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
7. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים ומגישים מיד.