
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן בעזרת כף. חותכים את האבוקדו לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה את העגבנייה והמלפפון החתוכים לקוביות, הכוסברה והבצל הירוק הקצוצים. מערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
3. להכנת הרוטב, מערבבים בקערה נפרדת את היוגורט, מיץ הלימון, שמן הזית והשום הכתוש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
5. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והקרמיים של הסלט.