1. חותכים את האבוקדו לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את המלפפון והגזר לרצועות דקות, ואת הפלפל האדום לקוביות קטנות. מוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. קוצצים את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה יחד עם הכוסברה והנענע הקצוצה.
4. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את רוטב הסויה, שמן השומשום, מיץ הלימון, הדבש והג'ינג'ר המגורד. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
6. מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומגישים מיד.