
1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצאים, מסירים את הגלעין וחותכים לקוביות בגודל בינוני. מעבירים לקערת סלט גדולה.
2. חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. קוצצים את הבצל הסגול לחתיכות קטנות ומוסיפים לקערה.
4. מוסיפים את הכוסברה והנענע הקצוצות לקערה ומערבבים בעדינות כדי לשמור על צורת האבוקדו.
5. סוחטים את מיץ הלימון מעל הסלט, מוסיפים את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד שהסלט מתובל באופן אחיד.
7. מגישים מיד ונהנים מהטעמים הרעננים והקריספיים!