
1. התחילו בחיתוך האבוקדו לקוביות קטנות. כדי לעשות זאת, חצו את האבוקדו לשניים, הסירו את הגלעין וחתכו את הבשר לקוביות בעזרת סכין. הוציאו את הקוביות בעזרת כף והעבירו לקערה גדולה.
2. חיתכו את הפלפלים לקוביות קטנות. התחילו בהסרת הגרעינים והחלקים הלבנים הפנימיים, ולאחר מכן חתכו לקוביות בגודל דומה לאבוקדו. הוסיפו לקערה.
3. קצצו את הבצל הסגול דק והוסיפו לקערה. הבצל הסגול מוסיף חריפות עדינה שמאזנת את המתיקות של הפלפלים.
4. הוסיפו את הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצות לקערה. עשבי התיבול מוסיפים רעננות וארומה נפלאה לסלט.
5. סחטו את מיץ הלימון מעל כל המרכיבים בקערה. הלימון מוסיף חמצמצות מרעננת שמדגישה את הטעמים של האבוקדו והפלפלים.
6. הוסיפו את שמן הזית, המלח והפלפל לפי הטעם. ערבבו בעדינות את כל המרכיבים עד שהם מתערבבים היטב, אך שימו לב לא למעוך את האבוקדו.
7. הגישו את הסלט מיד, או שמרו במקרר עד שעתיים לפני ההגשה. הסלט הכי טעים כשהוא טרי ומרענן.