1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן לקערה גדולה. מועכים את האבוקדו בעזרת מזלג עד לקבלת מרקם קרמי אך עדיין עם חתיכות קטנות.
2. קולפים את הביצים הקשות וחותכים לקוביות קטנות. מוסיפים לקערת האבוקדו.
3. מוסיפים את הבצל הירוק הקצוץ, העגבנייה הקצוצה, ומערבבים בעדינות כדי לשמור על המרקם.
4. מוסיפים את מיץ הלימון, שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים שוב בעדינות.
5. מפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה ומגישים מיד. ניתן להגיש עם לחם טרי או קרקרים.