
1. תחילה, נשטוף את המלפפונים היטב ונחתוך אותם לפרוסות דקות. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות ודקות.
2. בקערה קטנה, נערבב את החרדל, הדבש, שמן הזית וחומץ התפוחים עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
3. נוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם ונערבב שוב.
4. נשפוך את הרוטב על פרוסות המלפפונים ונערבב בעדינות עד שכל הפרוסות מצופות ברוטב.
5. נפזר מעל את השומשום הקלוי והפטרוזיליה הקצוצה.
6. נגיש מיד ונהנה מהטעמים המרעננים והעשירים של הסלט.