
1. התחילו בחיתוך המלפפונים לפרוסות דקות. אם אתם מעדיפים, ניתן לקלף את המלפפונים לפני החיתוך, אך זה לא חובה.
2. חיתכו את הבצל הסגול לטבעות דקות והוסיפו לקערה עם המלפפונים.
3. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית, חומץ הבלסמי, מיץ הלימון והדבש עד לקבלת רוטב אחיד.
4. תבלו את הרוטב במלח ופלפל לפי הטעם, וערבבו שוב.
5. שפכו את הרוטב על המלפפונים והבצל, וערבבו בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הוסיפו את עלי הנענע הטריים וערבבו קלות.
7. הגישו מיד ותיהנו מסלט מרענן ומלא טעם.