
1. התחילו בפריסת המלפפונים לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות ודקות.
2. חיתכו את הבצל הסגול לטבעות דקות והוסיפו לקערה עם המלפפונים.
3. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית והחומץ הבלסמי עד לקבלת תערובת אחידה.
4. שפכו את הרוטב על המלפפונים והבצל וערבבו בעדינות כדי שכל הפרוסות יכוסו ברוטב.
5. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם והוסיפו את השומשום הקלוי ועלי הנענע הקצוצים.
6. ערבבו שוב בעדינות והגישו מיד כדי לשמור על הפריכות של המלפפונים.