
1. תחילה, חותכים את הכרוב הלבן לרצועות דקות. ניתן להשתמש בסכין חדה או במנדולינה כדי לקבל רצועות אחידות ודקות.
2. קולפים את הגזר ומגררים אותו בפומפייה גסה. הגזר מוסיף צבע וטעם מתוק לסלט.
3. קוצצים את הבצל הירוק והפטרוזיליה הטרייה. הם יוסיפו רעננות וארומה לסלט.
4. מערבבים את כל הירקות בקערה גדולה.
5. סוחטים מיץ לימון טרי מעל הירקות ומוסיפים שמן זית לפי הטעם. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
6. מערבבים היטב את כל המרכיבים עד שהסלט מתובל באופן אחיד.
7. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה. הסלט נשמר טרי וטעים גם לאחר כמה שעות במקרר.