1. התחילו בחיתוך השומר: חותכים את החלק העליון והתחתון של השומר, מסירים את העלים החיצוניים וחותכים את השומר לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל פרוסות דקות ואחידות.
2. חותכים את התפוח הירוק לפרוסות דקות, ומוסיפים לקערת השומר.
3. סוחטים את הלימון ומוסיפים את המיץ לקערה. זה לא רק יוסיף טעם אלא גם ימנע מהתפוח להשחים.
4. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים היטב כדי שכל המרכיבים יתערבבו יחד.
5. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, אגוזי המלך וגבינת הפרמזן, ומערבבים בעדינות.
6. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. ניתן להוסיף עוד לימון או שמן זית לפי הטעם.
7. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה. הסלט טעים במיוחד כשהוא קר.