
1. התחילו בחיתוך השומר: חותכים את החלק העליון והתחתון של השומר, ולאחר מכן חותכים אותו לפרוסות דקות ככל האפשר. אם יש לכם מנדולינה, זה הזמן להשתמש בה!
2. סוחטים את הלימון ומוסיפים את המיץ לקערה גדולה.
3. מוסיפים לקערה את פרוסות השומר, שמן הזית, מלח ופלפל. מערבבים היטב כדי שכל הפרוסות יהיו מצופות בטעמים.
4. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים שוב.
5. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. אם אתם אוהבים טעם חמצמץ יותר, אפשר להוסיף עוד קצת מיץ לימון.
6. מגישים מיד או שומרים במקרר עד ההגשה.