1. התחילו בשטיפת הקייל היטב וייבשו אותו בעזרת מגבת נייר. לאחר מכן, חתכו את העלים לחתיכות בגודל ביס והניחו בקערה גדולה.
2. הוסיפו לקערה את גרעיני הרימון. אם אתם משתמשים ברימון טרי, חצו אותו והוציאו את הגרעינים בעדינות כדי שלא יפגעו.
3. פזרו את הפקאנים הקלויים מעל הקייל והרימון. אם אתם רוצים להוסיף טעם נוסף, תוכלו לקלות את הפקאנים בעצמכם במחבת יבשה למשך כמה דקות.
4. הכינו רוטב פשוט על ידי ערבוב שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור לפי הטעם. ערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט מרענן ומלא טעמים!