1. תחילה, יש לשטוף את עלי הקייל היטב ולייבש אותם. לאחר מכן, יש לקרוע את העלים לחתיכות בגודל ביס ולהניח בקערה גדולה.
2. במחבת קטנה, קללו את אגוזי המלך על אש בינונית למשך כ-5 דקות, עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח נעים. יש להיזהר לא לשרוף אותם.
3. הוסיפו את אגוזי המלך הקלויים לקערת הקייל יחד עם החמוציות המיובשות וגבינת הפרמזן המגוררת.
4. בקערה קטנה נפרדת, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, הדבש, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד.
5. שפכו את הרוטב על הסלט וערבבו היטב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. הגישו מיד ותיהנו מסלט קייל מרענן ובריא!