
1. תחילה, יש לשטוף היטב את החסה ולייבש אותה. ניתן להשתמש במייבש חסה או פשוט לנער היטב את העלים.
2. חותכים את החסה לחתיכות בגודל בינוני ומניחים בקערת סלט גדולה.
3. מוסיפים את השקדים הקלויים, החמוציות המיובשות וגבינת הפטה המפוררת לקערה.
4. מערבבים את שמן הזית והחומץ הבלסמי בקערה קטנה, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים היטב עד לקבלת רוטב אחיד.
5. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים של הסלט.