1. התחילו בשטיפת כל הירקות והעשבים היטב תחת מים זורמים. חשוב לוודא שאין שאריות של חול או לכלוך.
2. חתכו את החסה הרומית, עלי התרד והרוקט לחתיכות בגודל בינוני והניחו בקערה גדולה.
3. קצצו את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע והוסיפו לקערה.
4. חתכו את האבוקדו לקוביות קטנות והוסיפו לסלט. האבוקדו מוסיף קרמיות נהדרת לסלט.
5. חתכו את המלפפון והעגבניות שרי לפרוסות דקות והוסיפו לקערה.
6. קצצו את הבצל הירוק והוסיפו לסלט.
7. לסיום, סחטו את הלימון מעל הסלט, הוסיפו שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
8. ערבבו את כל המרכיבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם של האבוקדו.
9. הגישו מיד ותיהנו מסלט מרענן ובריא!