1. תחילה, נשטוף היטב את כל העלים הירוקים - חסה, רוקט, פטרוזיליה, כוסברה ונענע. נייבש אותם בעזרת מגבת נייר או מסחטה לעלים.
2. נחתוך את החסה והרוקט לחתיכות בגודל בינוני ונניח בקערה גדולה.
3. נוסיף את הפטרוזיליה, הכוסברה והנענע, לאחר שקצצנו אותם דק.
4. נחתוך את הבצל הירוק לטבעות דקות ונוסיף לקערה.
5. נחתוך את המלפפון לקוביות קטנות ונוסיף לסלט.
6. נחתוך את האבוקדו לקוביות ונוסיף בזהירות כדי שלא ימעך.
7. נסחט את הלימון ונערבב את המיץ עם שמן הזית, מלח ופלפל שחור ליצירת רוטב.
8. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות כדי שכל המרכיבים יתעטפו בטעמים.
9. נפזר מעל גרעיני חמניה קלויים להוספת קראנץ'.