
1. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל אחיד כדי להבטיח בישול אחיד.
2. הכניסו את תפוחי האדמה לסיר גדול ומלאו אותו במים קרים עד לכיסוי מלא של תפוחי האדמה.
3. הוסיפו כף מלח למים והביאו לרתיחה על אש גבוהה.
4. לאחר הרתיחה, הנמיכו את האש ובשלו את תפוחי האדמה כ-20 דקות, או עד שהם רכים וניתנים לנעיצה בקלות עם מזלג.
5. סננו את תפוחי האדמה מהמים והחזירו אותם לסיר החם כדי לאדות את שאריות המים.
6. הוסיפו את החמאה לתפוחי האדמה החמים וערבבו עד להמסה מלאה.
7. הוסיפו את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב, עד לקבלת מרקם קרמי וחלק.
8. תבלו במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם וערבבו היטב.
9. הגישו חם לצד המנה העיקרית האהובה עליכם.