1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחצאים או רבעים, תלוי בגודלם.
3. בקערה גדולה, מערבבים את תפוחי האדמה עם הדבש, שמן הזית, השום הכתוש, מלח ופלפל. מערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים בתערובת.
4. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית אפייה בשכבה אחת, ומפזרים מעל את ענפי הרוזמרין.
5. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
6. במהלך האפייה, מומלץ לערבב את תפוחי האדמה פעם אחת כדי לוודא שהם נאפים באופן שווה.
7. מוציאים מהתנור ומגישים חם, ניתן לקשט בעוד ענפי רוזמרין טריים אם רוצים.