1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. שוטפים היטב את תפוחי האדמה וחותכים אותם לחצאים.
3. מניחים את תפוחי האדמה בקערה גדולה ומוסיפים את שמן הזית, השום הכתוש, מלח ופלפל. מערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים בתערובת.
4. מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה בשכבה אחת, עם הצד החתוך כלפי מטה.
5. אופים בתנור במשך 30 דקות, עד שתפוחי האדמה מתחילים להזהיב.
6. מוציאים את התבנית מהתנור ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן המגוררת.
7. מחזירים לתנור ואופים עוד 15 דקות, עד שהגבינה נמסה ותפוחי האדמה קראנצ'יים.
8. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לפני ההגשה.