 
											1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח הקוקוס, אבקת האפייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים יחד עם שמן הקוקוס המומס, הדבש, חלב השקדים ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את התערובת הרטובה לתערובת היבשה ומערבבים היטב עד לקבלת בצק חלק.
5. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים ומעצבים כל חלק לכדור.
6. מניחים את הכדורים על התבנית המרופדת ומשטחים אותם בעדינות לצורת פיתה.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות, או עד שהפיתות מזהיבות קלות.
8. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.