1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח השקדים, סודה לשתייה והמלח.
3. בקערה נפרדת, טורפים את הביצים ומוסיפים את הדבש, שמן הקוקוס ותמצית הווניל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מאחדים את התערובות על ידי הוספת התערובת הרטובה לתערובת היבשה. מערבבים בעדינות עד לקבלת בצק רך.
5. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ומעצבים כל חלק לצורת פיתה.
6. מניחים את הפיתות על התבנית המרופדת ואופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות, או עד שהפיתות מזהיבות קלות.
7. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.