1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. שוטפים את העוף היטב ומייבשים אותו בנייר סופג.
3. בקערה גדולה מערבבים את השזיפים, המשמשים, הצימוקים, אגוזי המלך, הבצל, השום, הדבש, שמן הזית והרוזמרין. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. ממלאים את חלל העוף בתערובת הפירות היבשים והאגוזים. אם נשארת תערובת, ניתן לפזר אותה מסביב לעוף בתבנית האפייה.
5. קושרים את רגלי העוף בחוט מטבח כדי לשמור על המילוי בפנים.
6. מניחים את העוף בתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש. אופים במשך 60 דקות, או עד שהעוף מזהיב ומבושל היטב.
7. מוציאים מהתנור ונותנים לעוף לנוח כ-10 דקות לפני הפריסה.
8. מגישים חם, ומקשטים עם מעט רוזמרין טרי.