1. תחילה, חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומניחים בקערה גדולה.
2. בקערה נפרדת, מערבבים את רוטב הטריאקי, ג'ינג'ר, שום, שמן שומשום, דבש, רוטב סויה וחומץ אורז. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. יוצקים את התערובת על חזה העוף ומערבבים כך שכל הרצועות יהיו מצופות היטב. מניחים למרינדה למשך 20 דקות.
4. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את חזה העוף עם המרינדה. מטגנים את העוף עד שהוא מבושל היטב ומשחים קלות, כ-10 דקות.
5. בקערה קטנה, מערבבים את המים עם הקורנפלור עד להמסה מלאה. מוסיפים את התערובת למחבת ומבשלים תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך, כ-5 דקות.
6. מוסיפים את הבצל הירוק והשומשום הקלוי, מערבבים ומבשלים עוד דקה אחת.
7. מגישים חם עם אורז לבן או אטריות סובה.