1. מתחילים בהכנת המרינדה: בקערה גדולה מערבבים את הקטשופ, חומץ התפוחים, הסוכר החום, רוטב הסויה, החרדל, השום הכתוש, הפפריקה המעושנת, הפלפל השחור והמלח. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את שמן הזית וממשיכים לערבב עד שהשמן נטמע במרינדה.
3. מניחים את חזה העוף בקערה עם המרינדה, ומוודאים שכל החתיכות מצופות היטב. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לפחות שעתיים, עדיף לילה שלם.
4. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס.
5. מסדרים את חזה העוף בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, ושופכים מעל את שארית המרינדה.
6. אופים בתנור במשך 40-45 דקות, או עד שהעוף מבושל היטב ומקבל צבע זהוב יפה.
7. מוציאים מהתנור, נותנים לעוף לנוח כמה דקות לפני ההגשה, ומגישים עם תוספות אהובות כמו אורז או סלט ירוק.