1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד כדקה.
4. מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים ומערבבים היטב.
5. מתבלים במלח, פלפל, כמון ופפריקה מתוקה, וממשיכים לערבב.
6. מוסיפים את עלי התרד ומבשלים עד שהם מתרככים.
7. יוצרים ארבעה שקעים בתערובת במחבת ושוברים לתוכם את הביצים.
8. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מתבשלות לפי הטעם שלכם.
9. מסירים מהאש ומזלפים מעל מיץ לימון טרי לפני ההגשה.