1. התחילו בחימום שמן הזית במחבת על אש בינונית.
2. קצצו את הבצל לפרוסות דקות והוסיפו למחבת. טגנו את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב ולהתרכך, כ-5 דקות.
3. המשיכו לטגן את הבצל על אש נמוכה עד שהוא מקורמל ומקבל צבע חום עמוק, כ-10 דקות נוספות. ערבבו מדי פעם כדי למנוע חריכה.
4. כאשר הבצל מוכן, הזיזו אותו לצד המחבת והגבירו את האש לבינונית-גבוהה.
5. שבצו את הביצים במחבת, בעדינות, כדי לא לשבור את החלמונים. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
6. טגנו את הביצים עד שהחלבון מתייצב והחלמון נשאר נוזלי, כ-3-4 דקות.
7. פזרו את הפטרוזיליה הקצוצה מעל הביצים והבצל, והגישו מיד.