1. התחילו בחיתוך התפוחים לפרוסות דקות, בעובי של כחצי סנטימטר. אם יש לכם חותכן תפוחים, זה יכול להקל על התהליך.
2. מרחו שכבה דקה של חמאת בוטנים על כל פרוסת תפוח. השתדלו למרוח באופן אחיד כדי שכל ביס יהיה מושלם.
3. פזרו מעל חמאת הבוטנים את השקדים הפרוסים. השקדים יוסיפו קראנץ' נפלא לכל ביס.
4. טפטפו מעט דבש מעל כל פרוסה. הדבש יוסיף מתיקות טבעית ויחבר את כל הטעמים יחד.
5. לסיום, פזרו מעט קינמון מעל כל פרוסה. הקינמון יוסיף ניחוח וטעם חמים ומזמין.
6. הגישו מיד ותיהנו מהנשנוש הבריא והטעים הזה!