1. נתחיל בהכנת הגואקמולי: קולפים את האבוקדו ומועכים אותו בקערה. מוסיפים את מיץ הלימון, מלח ופלפל לפי הטעם. קוצצים את הבצל דק ומוסיפים לתערובת. מערבבים היטב ומניחים בצד.
2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות ומניחים בצד.
3. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הביצים לחביתה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. מחממים את הטורטיות במחבת או בתנור לכמה דקות עד שהן מתחממות.
5. מניחים על כל טורטייה שכבה של גואקמולי, מעליה חביתה ומפזרים קוביות עגבנייה.
6. מגלגלים את הטורטייה ומגישים חם.