1. ראשית, נשטוף את הקישואים היטב ונייבש אותם. בעזרת קולפן ירקות, נפרוס את הקישואים לפרוסות דקות מאוד, כמעט שקופות. זהו שלב חשוב כדי לקבל את המרקם הנכון למנה.
2. נסחט את הלימון ונשמור את המיץ בצד. נשתמש בו בהמשך לתיבול.
3. במחבת קטנה, נקלה את הצנוברים על אש בינונית עד שהם מקבלים צבע זהוב וריח אגוזי. יש להיזהר לא לשרוף אותם, זה קורה מהר מאוד!
4. נניח את פרוסות הקישואים על צלחת הגשה בצורה מעגלית, כך שיכסו את כל הצלחת.
5. נפזר מעל את מיץ הלימון, שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם. נוודא שכל פרוסה מקבלת מעט מהתיבול.
6. נפזר מעל את הצנוברים הקלויים ואת הפרמזן המגורד.
7. נקשט בעלי בזיליקום טריים ונגיש מיד. המנה הכי טעימה כשהיא טרייה.