1. תחילה, יש לשטוף היטב את עלי התרד ולהסיר מהם את הגבעולים. לאחר מכן, קוצצים את עלי התרד לחתיכות קטנות.
2. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את עלי התרד הקצוצים, הפטרוזיליה, הכוסברה והבצל הירוק. מערבבים היטב.
3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, יוצקים את תערובת הביצים למחבת.
4. מפזרים מעל את גבינת הפטה המפוררת, ומבשלים את החביתה עד שהיא מתחילה להתייצב בצדדים, כ-5 דקות.
5. הופכים את החביתה בעדינות בעזרת מרית ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהיא מוכנה לחלוטין.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים חם.