1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה בגודל 24 ס"מ.
2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה.
3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם השמן ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מוסיפים את הקפה החזק לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
5. מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
6. מוסיפים את אגוזי הפקאן הקצוצים ומערבבים בעדינות.
7. יוצקים את הבלילה לתבנית האפייה ומכניסים לתנור למשך 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
8. בזמן שהעוגה בתנור, ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה על אש נמוכה עד לקבלת ציפוי חלק.
9. לאחר שהעוגה התקררה מעט, יוצקים עליה את ציפוי השוקולד ומפזרים אגוזי פקאן לקישוט.