1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את קמח התירס, קמח השקדים, אבקת האפייה, המלח והפלפל השחור. ודאו שהכל מעורבב היטב.
3. בקערה נפרדת, טרפו את הביצים והוסיפו את חלב השקדים, שמן הזית והדבש. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה וערבבו בעדינות עד שהכל מתאחד. הימנעו מערבוב יתר כדי לשמור על מרקם רך.
5. הוסיפו את גבינת הצ'דר המגוררת והפלפלים הקלויים הקצוצים לתערובת וערבבו בעדינות.
6. העבירו את התערובת לתבנית האפייה והחליקו את החלק העליון בעזרת כף.
7. אפו בתנור שחומם מראש במשך 40-45 דקות, או עד שהלחם מזהיב וקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
8. הוציאו מהתנור ותנו ללחם להתקרר בתבנית למשך 10 דקות לפני שתעבירו אותו לרשת קירור.
9. חתכו והגישו חם או בטמפרטורת החדר.