1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף ורך, כ-5 דקות.
2. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה עד שהריח מתפשט.
3. מוסיפים את הברוקולי ומבשלים כ-5 דקות עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. מוסיפים את הקייל והפלפל החריף (אם משתמשים) ומבשלים עוד 3 דקות עד שהקייל מתרכך.
5. יוצרים 4 גומות בתערובת הירקות ושוברים לתוכן את הביצים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מתבשלות לפי הטעם שלכם, כ-5-7 דקות.
7. מפזרים מעל את גבינת הפטה והכוסברה הקצוצה ומגישים חם.