1. תחילה, נתחיל בהכנת הפטריות. נשטוף את פטריות השיטאקי היטב ונחתוך אותן לפרוסות דקות. נניח אותן בצד.
2. נחמם מחבת גדולה על אש בינונית ונוסיף את שמן השומשום. כשהשמן חם, נוסיף את הג'ינג'ר הקצוץ ונערבב למשך כדקה עד שהריח המדהים שלו מתפשט במטבח.
3. נוסיף את פטריות השיטאקי למחבת ונערבב היטב. נטגן אותן למשך כ-5 דקות עד שהן מתרככות ומקבלות צבע זהוב.
4. בזמן שהפטריות מתבשלות, נשבור את הביצים לקערה ונטרוף אותן היטב. נוסיף את רוטב הסויה, מלח ופלפל לפי הטעם ונערבב שוב.
5. כשהפטריות מוכנות, נשפוך את תערובת הביצים למחבת ונערבב בעדינות כדי שהביצים יתפזרו באופן שווה.
6. נפזר מעל את הבצל הירוק הקצוץ והשומשום הקלוי. נבשל את החביתה על אש נמוכה למשך כ-5 דקות נוספות עד שהיא מתייצבת.
7. נהפוך את החביתה בזהירות ונבשל עוד כ-2 דקות מהצד השני.
8. נגיש את החביתה חמה, ניתן להוסיף עוד קצת שומשום קלוי מעל להגשה מרשימה יותר.