1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים עם החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את הבצל הירוק, עשבי התיבול והעגבנייה הקצוצה לתערובת הביצים ומערבבים היטב.
3. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
4. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
5. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומבשלים במשך 5-7 דקות, עד שהחביתה מתחילה להתייצב.
6. הופכים את החביתה בעדינות בעזרת מרית ומבשלים עוד 2-3 דקות עד שהיא מוכנה לחלוטין.
7. מעבירים לצלחת הגשה וחותכים לרבעים. מגישים חם.