1. תחממו מחבת על אש בינונית ותוסיפו כף שמן זית.
2. כשהשמן חם, הוסיפו את הפטריות הפרוסות וטגנו אותן עד שהן מזהיבות ומתרככות, כ-2 דקות.
3. בזמן שהפטריות מתבשלות, טרפו את הביצים בקערה קטנה והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
4. כשהפטריות מוכנות, שפכו את הביצים הטרופות למחבת והנמיכו את האש.
5. פזרו את שבבי הפרמזן מעל הביצים והפטריות באופן שווה.
6. כסו את המחבת ובשלו את החביתה עד שהביצים מתייצבות והפרמזן נמס, כ-3 דקות נוספות.
7. הסירו את המכסה, קשטו בפטרוזיליה קצוצה והגישו חם.