1. תחממו מחבת קטנה על אש בינונית ותוסיפו את שמן הזית.
2. בקערה קטנה, טרפו את הביצים יחד עם הפטרוזיליה והבצל הירוק. תוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
3. כשהשמן חם, שיפכו את תערובת הביצים למחבת ותנו לה להתבשל כ-2 דקות עד שהחלק התחתון מתייצב.
4. בעזרת מרית, הפכו את החביתה ותנו לה להתבשל עוד דקה נוספת.
5. בזמן שהחביתה מתבשלת, קלפו את פרוסות הלחם במצנם או על מחבת יבשה.
6. כשהחביתה מוכנה, הניחו אותה בין שתי פרוסות הלחם והגישו מיד.