1. מתחילים בקליית הפלפלים: מחממים תנור ל-200 מעלות, מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה ומכניסים לתנור למשך כ-15 דקות, עד שהקליפה מתחילה להשחים ולהתקלף. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר כסף ומניחים להתקרר. לאחר מכן, מקלפים את הקליפה וחותכים לרצועות דקות.
2. מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד להתקרר.
3. בקערה גדולה מערבבים את הפתיתים, רצועות הפלפלים, עלי הנענע, הפטרוזיליה והצנוברים.
4. בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית, מיץ הלימון, החומץ הבלסמי, מלח ופלפל. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב.
5. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מגישים קר או בטמפרטורת החדר.