1. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. מחכים עד שהחמאה נמסה ומתחילה לבעבע קלות.
2. מוסיפים את פירות היער למחבת ומקפיצים אותם בעדינות במשך 2 דקות, עד שהם מתחילים להתרכך ולהגיר מיצים.
3. מוסיפים את הדבש ותמצית הווניל למחבת וממשיכים להקפיץ עוד דקה אחת, עד שהפירות מצופים היטב בתערובת הדבש והווניל.
4. מסירים את המחבת מהאש ומניחים לפירות להתקרר מעט.
5. מחלקים את היוגורט בין 4 קערות הגשה. מעל כל קערה מסדרים את פירות היער המוקפצים.
6. מפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים ומקשטים בעלי נענע טריים.
7. מגישים מיד ונהנים מהקינוח המרענן והטעים הזה.