1. תחילה, חממו את התנור לחום של 180 מעלות צלזיוס.
2. הניחו את פרוסות הלחם על תבנית אפייה והברישו כל פרוסה בכף שמן זית.
3. הכניסו את התבנית לתנור ואפו את הלחם במשך כ-5 דקות, או עד שהוא מתחיל להזהיב.
4. בזמן שהלחם בתנור, הכינו את תערובת הגבינה: בקערה קטנה, ערבבו את גבינת הלבנה עם תערובת עשבי התיבול, והוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
5. הוציאו את הלחם מהתנור והניחו לו להתקרר מעט.
6. מרחו שכבה נדיבה של תערובת הגבינה על כל פרוסת לחם קלוי.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים הנפלאים!