1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן עד שהיא אל דנטה. מסננים ושומרים כוס ממי הבישול.
2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית על חום בינוני. מוסיפים את השום ומטגנים קלות עד שהוא מתחיל להזהיב, אך לא לשרוף.
3. מוסיפים את פתיתי הצ'ילי ומערבבים למשך 30 שניות נוספות.
4. מוסיפים את מיץ הלימון וגרידת הלימון למחבת ומערבבים.
5. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת ומערבבים היטב כך שהפסטה תספוג את כל הטעמים.
6. אם הפסטה נראית יבשה מדי, מוסיפים מעט ממי הבישול ששמרנו.
7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
8. מגישים חם עם פרמזן מגורד מעל.