1. מתחילים בבישול הקינואה: שוטפים את הקינואה היטב תחת מים זורמים, ואז מבשלים אותה עם 2 כוסות מים בסיר קטן על אש בינונית עד שהמים נספגים והקינואה רכה. זה לוקח בערך 15 דקות. מניחים להתקרר.
2. בזמן שהקינואה מתבשלת, מפרקים את הברוקולי לפרחים קטנים ומבשלים אותם במים רותחים למשך 5 דקות עד שהם רכים. מסננים ומניחים להתקרר.
3. בקערה גדולה מערבבים את הקינואה המבושלת, הברוקולי המבושל, הבצל הקצוץ, הביצים, קמח השקדים, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מחממים מחבת עם מעט שמן זית על אש בינונית. יוצרים לביבות מהתערובת ומטגנים אותן עד שהן זהובות ופריכות משני הצדדים, כ-4 דקות לכל צד. מניחים על נייר סופג.
5. להכנת קרם השקדים: במעבד מזון, טוחנים את השקדים הקלויים והשום הקלוי יחד עם שמן הזית, מיץ הלימון והמים עד לקבלת קרם חלק.
6. מגישים את הלביבות חמות עם קרם השקדים מעל או בצד.