1. התחילו בפריסת הכרוב לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן להשתמש בסכין חדה או במנדולינה כדי לקבל פרוסות אחידות ודקות.
2. חותכים את המנגו לקוביות קטנות. חשוב לבחור מנגו בשל כדי לקבל את הטעם המתוק והעסיסי.
3. קוצצים את פלפל הצ'ילי דק. אם אתם מעדיפים פחות חריפות, ניתן להסיר את הזרעים לפני הקיצוץ.
4. בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב, המנגו, הצ'ילי והכוסברה הקצוצה.
5. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, חומץ התפוחים והדבש. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
6. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב עד שכל המרכיבים מצופים ברוטב.
7. מפזרים מעל את הבוטנים הקלויים הקצוצים ומגישים מיד.