
1. תחילה, חותכים את הכרוב לרצועות דקות ככל האפשר. ניתן להשתמש במנדולינה כדי לקבל חיתוך אחיד ודק.
2. בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב החתוך עם חומץ הבלסמי, שמן הזית והדבש. מערבבים היטב עד שהכרוב מצופה באופן אחיד.
3. מוסיפים מלח ים ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים שוב.
4. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים והחמוציות המיובשות ומערבבים בעדינות כדי לשלב את כל המרכיבים.
5. לבסוף, מפזרים מעל את גבינת הפטה המפוררת ומגישים מיד. ניתן להוסיף עוד מעט חומץ בלסמי מעל לפני ההגשה להעצמת הטעמים.
6. הסלט מוכן! תהנו מהטעמים המרעננים והמרקמים המגוונים.