1. תחילה, נתחיל בהכנת הירקות: נחתוך את הכרוב לרצועות דקות ונגרר את הגזרים בעזרת פומפייה גסה. נחתוך את הבצלים הירוקים לטבעות דקות.
2. בקערה גדולה, נערבב את הכרוב, הגזר והבצל הירוק יחד. נוודא שהכל מעורבב היטב כדי שכל הטעמים יתמזגו.
3. להכנת הרוטב, נערבב בקערה קטנה את רוטב הסויה, שמן השומשום, חומץ האורז והדבש. נערבב היטב עד שהדבש נמס לחלוטין והתערובת אחידה.
4. נשפוך את הרוטב על הסלט ונערבב בעדינות עד שכל הירקות מצופים ברוטב.
5. נוסיף את הסומסום הקלוי ונערבב שוב בעדינות. נטעם ונוסיף מלח ופלפל לפי הצורך.
6. נניח לסלט לנוח כ-10 דקות לפני ההגשה כדי שהטעמים יתמזגו היטב.