1. התחילו בחיתוך הפטריות השיטאקה לרצועות דקות. אם יש לכם פטריות מיובשות, השרו אותן במים חמים למשך 20 דקות לפני החיתוך.
2. חתכו את הטופו לקוביות קטנות והניחו בצד.
3. קצצו את הבצל והשום דק, וחתכו את הגזר והקישוא לקוביות.
4. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. הוסיפו את הבצל והשום וטגנו עד שהבצל שקוף וריחני.
5. הוסיפו את הגזר והקישוא והמשיכו לטגן עוד כ-5 דקות.
6. הוסיפו את הפטריות השיטאקה והטופו לסיר, וערבבו בעדינות כדי לא לפגוע במרקם הטופו.
7. הוסיפו את ציר הירקות, רוטב הסויה והג'ינג'ר המגורד. הביאו לרתיחה, ולאחר מכן הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה למשך 20 דקות.
8. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם. אם אתם אוהבים טעמים חזקים יותר, ניתן להוסיף עוד רוטב סויה או ג'ינג'ר.
9. הגישו את המרק חם, מקושט בכוסברה קצוצה.