1. תחילה, חממו את התנור לחום של 200 מעלות צלזיוס.
2. חתכו את גבינת החלומי לפרוסות דקות.
3. הניחו את הפיתות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
4. הברישו כל פיתה במעט שמן זית.
5. סדרו את פרוסות גבינת החלומי על כל פיתה בצורה שווה.
6. פזרו מעל הגבינה את הצנוברים.
7. הכניסו את התבנית לתנור ואפו במשך 10 דקות, או עד שהגבינה נמסה והצנוברים מזהיבים.
8. הוציאו את הפיצות מהתנור וטפטפו מעל כל פיצה כף דבש.
9. תבלו במעט מלח ופלפל לפי הטעם.
10. קשטו בעלי בזיליקום טריים והגישו חם.