1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את שיבולת השועל, השקדים וגרגרי הקקאו.
3. בסיר קטן, חממו את הדבש ושמן הקוקוס על אש נמוכה עד שהשמן נמס והתערובת חלקה.
4. הוסיפו את תמצית הווניל והמלח לתערובת הדבש ושמן הקוקוס וערבבו היטב.
5. שפכו את התערובת הנוזלית על תערובת השיבולת והשקדים וערבבו עד שכל החומרים יבשים מצופים היטב.
6. פזרו את התערובת על תבנית האפייה בשכבה אחידה ואפו בתנור במשך 20 דקות, תוך ערבוב כל 5 דקות כדי להבטיח אפייה אחידה.
7. הוציאו מהתנור והוסיפו את החמוציות המיובשות. ערבבו בעדינות והניחו להתקרר לחלוטין לפני האחסון.