1. תחילה, חותכים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין ומוציאים את התוכן בעזרת כף. חותכים את האבוקדו לקוביות בגודל בינוני ומניחים בקערה גדולה.
2. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומוסיפים לקערה עם האבוקדו.
3. קולפים את הבצל הסגול וחותכים אותו לרצועות דקות. מוסיפים לקערה.
4. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון לקערה, ומערבבים בעדינות כדי לא לפגוע במרקם האבוקדו.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
6. מערבבים שוב בעדינות ומגישים מיד. הסלט טעים במיוחד כשהוא טרי, אז מומלץ להגישו מיד לאחר ההכנה.